Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΠΟΕ



Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης 100 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εκατό αναμμένα κόκκινα κεράκια στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, μπροστά σε μια γιγαντοοθόνη που έδειχνε πλάνα από τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου. Και γύρω γύρω, δεκάδες νέοι με μαύρες μπλούζες που είχαν χαραγμένο το «G» από το Genocide.



ΠΟΕ: Το παγκόσμιο εμπόριο μειώθηκε στο τέταρτο τρίμηνο του 2018

Στην ετήσια πρόβλεψή του, ο ΠΟΕ σημείωσε ότι το εμπόριο επηρεάσθηκε αρνητικά από τους νέους δασμούς και τα ανταποδοτικά μέτρα, την ασθενέστερη οικονομική ανάπτυξη, την αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις πιο σφιχτές νομισματικές συνθήκες σε αναπτυγμένες χώρες. Τον Σεπτέμβριο προέβλεπε μία αύξηση 3,9% για το 2018 έναντι 4,6% το 2017.



Προσφυγή της Τουρκίας στον ΠΟΕ κατά των αμερικανικών δασμών

Η Τουρκία κατέθεσε προσφυγή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) κατά της απόφασης της Ουάσιγκτον να επιβάλει τελωνειακούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου.



ΠΟΕ-ΟΤΑ: Λουκέτο σήμερα στους δήμους, λόγω της 24ωρης απεργίας

"Λουκέτο" μπαίνει σήμερα (Τετάρτη) στους δήμους, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση έχουν τη δυνατότητα να μην συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι των δήμων της δυτικής Αττικής, που δοκιμάστηκαν από την πρόσφατη θεομηνία, καθώς αυτές τις μέρες προτεραιότητα έχει η προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.



Στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους των δήμων

Πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους - παρατασιούχους των δήμων προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για  σήμερα Τρίτη από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:30.

Παράλληλα, θα πραγματοποιθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον νομό Αττικής στις 9:30 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, με αίτημα να δοθεί λύση με την καταβολή μισθοδοσίας συμβασιούχων.



ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τρίτη 21 Μαρτίου

H ΠΟΕ-ΟΤΑ εξήγγειλε πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους – παρατασιούχους, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 11.30 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαρτίου.