Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πνοή



Ιεράπετρα: Άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε mini bus που τον μετέφεραν

Ρώσσος τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή στην Ιεράπετρα έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος που περνούσε τις διακοπές του σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας, το μεσημέρι της Πέμπτης μπήκε στην πισίνα.



Ο Λυκουρέζος βρισκόταν σε κηδεία όταν η Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή

Στενός φίλος της οικογένειας της Ζωής Λάσκαρη προέβη σε μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει  για το πού βρισκόταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όταν εκείνη «έφυγε» από τη ζωή.

Ο δημοσιογράφος Άρης Δαβαράκης, αποκάλυψε πως ο γνωστός ποινικολόγος, χθες το μεσημέρι, λίγο πριν διαπιστωθεί ο θάνατος της αξέχαστης σταρ, βρισκόταν σε κηδεία.



Ηγουμενίτσα: Άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω..

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ 84χρονος αλλοδαπός επιβάτης, πάνω σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ανκόνα – Ηγουμενίτσα.



Άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Το… τελευταίο του μπάνιο στην θάλασσα έκανε σήμερα ένας 66χρονος αλλοδαπός άνδρας ο οποίος όπως μεταδίδει το cretapost.gr ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το απόγευμα ο 66χρονος πήγε στην παραλία των Γουβών να κάνει μια βουτιά.



Άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του καθήκοντος

Την τελευταία του πνοή την ώρα που προσπαθούσε να εξυπηρετήσει δεκάδες μετανάστες στο Γραφείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του υπουργείου Εσωτερικών, στον Πειραιά, άφησε ο υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένος με την πληροφόρηση των συναλλασσόμενων με την υπηρεσία. 



Ηράκλειο: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ανήμερα της Εθνικής εορτής ένας άνδρας περίπου 50 χρονών, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Ηρακλείου - Μαλάδων.