Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πλημμυροπαθείς



Κακοκαιρία Daniel: Ανοιχτή επιστολή 115 οικογενειών του Βλοχού Καρδίτσας

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την μετεγκατάστασή τους, έστειλαν 115 οικογένειες του Βλοχού Καρδίτσας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel τον Σεπτέμβριο.



ΥΠΕΣ: Χρηματοδότηση σε πλημμυροπαθείς Δήμους του Ρεθύμνου

Στην έγκριση χρηματοδοτήσεων προς τους δήμους Αμαρίου, Ανωγείων και Αγ. Βασιλείου του νομού Ρεθύμνου, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών.

 



Αχτσιόγλου: Επίδομα 650 ευρώ στους πλημμυροπαθείς

Τη σειρά πρωτοβουλιών που ανέλαβε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την ενίσχυση των πληγέντων πολιτών από τις καταστροφικές πλημμύρες, παρουσίασε η αρμόδια υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της ομιλίας της στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: «Η Ανάταξη της Δυτικής Αττικής».



Σαμοθράκη: Μετά τις καταστροφές από τις πλημμύρες η ταλαιπωρία για τη χορήγηση του επιδόματος!

Οι πλημμυροπαθείς μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις χορήγησης επιδόματος μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018. Απαραίτητη προϋπόθεση χορήγησης του επιδόματος είναι να έχει διενεργηθεί αυτοψία στην πληγείσα ιδιοκτησία.



Παράταση προθεσμιών για φορολογικές υποχρεώσεις πλημμυροπαθών

Δημοσιεύθηκαν οι δύο αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών για την παράταση υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων και εισφορών στις περιοχές που επλήγησαν από τις θεομηνίες.



Πλημμυροπαθείς Ν. Μηχανιώνας: 14 μήνες περιμένουμε τις αποζημιώσεις

Δεκατέσσερις μήνες μετά τη φονική πλημμύρα στη Ν. Μηχανιώνα, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, οι περισσότεροι πλημμυροπαθείς δεν έχουν λάβει ούτε το έκτακτο βοήθημα των 500 ευρώ, ενώ με ρυθμούς «χελώνας», όπως λένε, ξεκίνησε η αποζημίωση για τις οικοσκευές.