Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πλειστηριασμος



Πάτρα: Mε παρέμβαση Πελετίδη αναβολή στο μαρτύριο της έξωσης για μητέρα με τα 4 παιδιά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της έξωσης μονογονεικής οικογένειας με 4 παιδιά από το σπίτι στο οποίο κατοικεί στην περιοχή του Ψάχου και το οποίο η Τράπεζα έβγαλε πριν από λίγο καιρό σε πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στην κυριότητά της.



Διαψεύδει ο Πέτρος Φιλιππίδης τον πλειστηριασμό του σπιτιού του

Με ανακοίνωσή του που απέστειλε στα γραφεία των μέσων ενημέρωσης σήμερα το απόγευμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό όπως γράφτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, το σπίτι του στο Ψυχικό.

Η ανακοίνωση του ηθοποιού γράφει τα εξής:



Μπαράζ πλειστηριασμών για χρέη στο Δημόσιο. Τα πρώτα ακίνητα στο σφυρί

Τριάντα ένα ακίνητα βγάζει σε πλειστηριασμό το ελληνικό Δημόσιο από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά.



Στο «σφυρί» το σπίτι του Γαβαλά στο Κολωνάκι στις 21 Νοεμβρίου

Το φάντασμα των πλειστηριασμών επιστρέφει και απειλεί όσους χρωστούν στην Εφορία. Μετά από μια διακοπή τριών μηνών το ηλεκτρονικό «σφυρί» θα χτυπήσει ξανά σήμερα για τους οφειλέτες του Δημοσίου. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων παράλληλα με το μπαράζ κατασχέσεων  που έχει εξαπολύσει βάζοντας στο χέρι τραπεζικές καταθέσεις πατάει το γκάζι και των πλειστηριασμών ακινήτων.



Εγκλημα στο Ψυχικό: Ο ρόλος δικηγόρου στη δολοφονία του φαρμακοποιού

Νέα στοιχεία για τα κίνητρα της δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού στο Ψυχικό έδωσε ο 51χρονος κατηγορούμενος αρχιτέκτονας.



Ανεστάλη ο πλειστηριασμός ακινήτου τυφλού με αναπηρία

Πρόκειται για πλειστηριασμό που θα διεξαγόταν σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Ναυάρχου Νικοδήμου,ο «οποίος είχε ήδη ανασταλεί  σύμφωνα με τον  Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.