Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

πλατεία Συντάγματος



Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να αγκαλιάσουμε τα πολλά που μας ενώνουν

Μήνυμα ενότητας απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής καλώντας να «προσθέσουμε απόψε την παράκληση να μας φωτίσει ο Χριστός, ώστε να παραμερίσουμε τα λίγα που μας χωρίζουν και να αγκαλιάσουμε τα πολλά που μας ενώνουν. Αυτό ζητά όχι μόνο ο Χριστός, αλλά και η πατρίδα».



Ναύπλιο: Τεράστιο πεύκο έπεσε στην Πλατεία Συντάγματος!

Πτώση ενός μεγάλου πεύκου σημειώθηκε στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου.



Συναγερμός στη ΓΑΔΑ για το συλλαλητήριο – Μέτρα για να αποτραπούν επεισόδια

Σε «κόκκινο συναγερμό» έχει τεθεί η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του συλλαλητηρίου για την ονομασία των Σκοπίων την ερχόμενη Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος στις 14.00, μετά και την ανακοίνωση αντιεξουσιαστών ότι θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι.



Νέες ΦΩΤΟ από τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.

 

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικούς των ΥΜΕΤ που βρίσκονταν παραταγμένοι έξω από τα κεντρικά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ:



Το απόλυτο φιάσκο: Αποσυναρμολογούν τη ρόδα από την πλατεία Συντάγματος

Σε απόλυτο φιάσκο κατέληξε η υπόθεση με τη ρόδα στην πλατεία Συντάγματος καθώς ο δήμος Αθηναίνων αναμένεται να ζητήσει τελικά την αποσυναρμολόγησή της και την απομάκρυνσή της από το χώρο.



Πάρκαρε πάνω στην πλατεία Συντάγματος και έκανε μέχρι και τον Καμίνη να πάθει πλάκα

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει εικόνες με διάφορα επικά παρκαρίσματα σε ακατάλληλα σημεία αλλά το συγκεκριμένο σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο.