Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πλαστογραφία



Μαρκόπουλο: Μία σύλληψη για πλαστογραφία πινακίδων κλεμμένων ΙΧ

Ένας 41χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων, συνελήφθη, την Τετάρτη 29/11 στο Μαρκόπουλο, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.



Κύπριος κατηγορείται ότι πλαστογράφησε για να μειώσει μισθούς υπαλλήλων του

Ενώπιον δικαστηρίου στο Ντουμπάι οδηγήθηκε 47χρονος Κύπριος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου, ο οποίος κατηγορείται ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές δύο υπαλλήλων του, όταν άλλαξε τους όρους των συμβολαίων του.



Γλυφάδα - Ελληνικό: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πλαστογράφησης εγγράφων και διακίνησης μεταναστών

Δύο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για τη δημιουργία πλαστών εγγράφων, εντοπίστηκαν σε οικία στο Ελληνικό και σε καφέ - εστιατόριο στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.



Σύλληψη μελών κυκλώματος πλαστογραφίας

Με την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα πλαστογραφίας συνελήφθησαν τρεις άνδρες από την αστυνομία. Έκλεβαν ΑΦΜ και έβγαζαν παράνομα ΑΜΚΑ.

 



Συλλήψεις για πλαστογραφία στο Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ι. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα ένας 25χρονος και μια 42χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία, ενώ επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί -ένας άνδρας 29 ετών, μία γυναίκα 51ετών και μια ανήλικη- για πλαστογραφία πιστοποιητικών.



Βγήκε με πλαστό πιστοποιητικό αλλά... ξαναμπήκε φυλακή

Ξανά στη φυλακή θα οδηγηθεί γνωστός ισοβίτης που εμπλέκεται στην υπόθεση των παράνομων αποφυλακίσεων με βάση «μαϊμού πιστοποιητικά».