Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 -

πλαστικήΗ πλαστική της κατέστρεψε το πρόσωπο (Φωτό)

Μπορεί να το έπαιζε πολύ όμορφη στην βρετανική τηλεόραση, όμως αργά ή γρήγορα θα την πατούσε η Chloe Ferry με τόσες αλλοιώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα!

H πλαστική της κατέστρεψε το πρόσωπο και χρειάστηκαν αλλεπάλληλες πλαστικές άνω των 20.000 ευρώ για να επανέλθει, κάπως στα φυσιολογικά.Έτσι θα Καθαρίσετε την Υφασμάτινη και την Πλαστική Κουρτίνα Μπάνιου!

Η κουρτίνα του μπάνιου όσο και να μην το πιστεύετε θέλει συχνό καθάρισμα και μάλιστα πολύ συχνό καθάρισμα. Ο λόγος είναι ότι γεμίζει μούχλα και κιτρινίλες.

Κάποιοι από εσάς έχουν υφασμάτινες και κάποιοι πλαστικές κουρτίνες οι οποίες χρειάζονται διαφορετικού είδους καθάρισμα.Εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού: "Το μισό μου πρόσωπο είναι θαύμα του Φουστάνου"

Είναι ένας από τους  πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει χαρίσει μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές στο κοινό με τις ερμηνείες του, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε εντυπωσιακές παραστάσεις.

Μιλώντας στο Πρω1νό, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο παρελθόν, το οποίο μάλιστα το είχε δει στο όνειρό του!Μείωση 50% στη χρήση πλαστικής σακούλας στα σούπερ μάρκετ

Μεγάλη μείωση στην κατανάλωση της πλαστική σακούλας, που μπορεί να φθάσει και το 50% δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τα σούπερ μάρκετ. 

Στον πρώτο μήνα εφαρμογής της χρέωσης η εικόνα της αγοράς είναι ανάμεικτη, με τα σούπερ μάρκετ να συμμορφώνονται σχεδόν πλήρως και στην εστίαση... σχεδόν καθόλου. Γιώργος Σκούρας: Στην κρίση οι Ελληνες αναζητούν περισσότερο την ομορφιά και την ψυχολογική ανάταση με το face lift!

Τι θα λέγατε για ένα πρόσωπο πιο ξεκούραστο, πιο χαρούμενο, σαν να έχετε μόλις έχει γυρίσει από διακοπές; Οι νέες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής υπόσχονται face lift με αποτελέσματα που ακόμα και άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος δεν θα υποψιαστούν ότι έχετε υποστεί επέμβαση!

Ρεπορτάζ Πέπη ΟικονομάκηΠλαστική Μεμβράνη: 8 Καθημερινές Χρήσεις που δεν Φαντάζεστε

Μπορεί να χρησιμοποιείτε την πλαστική μεμβράνη μόνο για να τυλίγετε τα τρόφιμα αλλά σας έχουμε και άλλες 8 χρήσεις της που ίσως δεν έχετε ακούσει ξανά.