Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

πλαστά πτυχία



Ούτε ένα ούτε δύο..τα πλαστά πτυχία του διοικητή του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας

Τέσσερα πλαστά φέρεται ότι είχε ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας με την ΠΟΕΔΗΝ να επισημαίνει παράλληλα ότι «ο εν λόγω διοικητής παρέμεινε στο πόστο του πάνω από δύο χρόνια (Σεπτέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2018)  αν και γνώριζαν ότι εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο».



Στο «φως» όλο και περισσότερα πτυχία «μαϊμού»: Παραδείγματα για για παράνομους διορισμούς που έχουν γίνει

O σάλος που έχει ξεσπάσει με αφορμή την υπόθεση της 53χρονης καθαρίστριας, η οποία καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή γιατί παραποίησε το απολυτήριο μιας τάξης του δημοτικού, βγάζει τους σκελετούς από την ντουλάπα.

 



Δικαστική υπάλληλος κατέθεσε πλαστά πτυχία και προήχθη σε προϊσταμένη

Δικαστική υπάλληλος στα Χανιά η οποία εκτελούσε χρέη προϊσταμένης κατηγορείται ότι πλαστογράφησε πτυχίο αλλά και μεταπτυχιακό για να πετύχει την προαγωγή της



Την πόρτα της εξόδου είδαν 9.900 δημόσιοι υπάλληλοι στην Ταζμανία

Ο πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι έδωσε σήμερα εντολή να απολυθούν άμεσα τουλάχιστον 9.900 δημόσιοι υπάλληλοι. Είχαν προηγηθεί έρευνες των κυβερνητικών υπηρεσιών που έφεραν στο φως πλαστούς τίτλους ακαδημαϊκών σπουδών που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι αυτοί.



Γιαννάκου: Πλαστά πτυχία σημαίνει απόλυση και εισαγγελέας

Τις σκέψεις του υπουργείου Παιδείας, για την νομοθετική ρύθμιση, που αφορά στην διεξαγωγή ειδικών εξετάσεων για τους δημόσιους υπαλλήλους που κατέχουν παράτυπους τίτλους σπουδών, σχολίασε η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου.

Η κ. Γιαννάκου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 επισήμανε:



Αλλοι επτά υπάλληλοι απολύθηκαν από τη Βουλή λόγω πλαστών πτυχίων

Εκτός Βουλής βρίσκονται από τις 14 Ιανουαρίου 2007 μόνιμοι υπάλληλοι οι οποίοι από την έρευνα που έγινε από το κοινοβούλιο εντοπίστηκαν να έχουν πλαστά πτυχία και πλαστά απολυτήριο λυκείου.