Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

plan b



Plan B από το Γενικό Λογιστήριο για να αποφευχθεί ένας... καυτός Ιούλιος

Πίσω από το ένα «βήμα μπρός και δύο πίσω» της αξιολόγησης το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ζει ξανά το δικό του δράμα, αφού θα πρέπει να έχει το δικό του παράλληλο σχέδιο για έναν Ιούλιο χωρίς δόση, αλλά και χωρίς πτώχευση, λόγω αθέτησης κάποιας από τις υποχρεώσεις προς τους επίσημους δανειστές.



Τσίπρας: Είχαμε plan B, αλλά δεν διαπραγματεύθηκα Grexit

Ένας «άλλος Τσίπρας», που αφήνει οριστικά πίσω του τον… γεμάτο αυταπάτες αρχηγό της αντιπολίτευσης των περασμένων χρόνων και είναι πλέον ρεαλιστής και προσαρμοσμένος στο ρόλο του πρωθυπουργού εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.



Γ. Καρατζαφέρης: Είχα προτείνει στον Παπαδήμο plan B παρουσία Σαμαρά - Παπανδρέου

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εταίρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, είπε ότι τον Νοέμβριο του 2011 παρουσία των Αντώνη Σαμαρά και Γιώργου Παπανδρέου πρότεινε στον πρωθυπουργό plan B, προκειμένου «να είμαστε έτοιμοι αν συμβεί κάτι».



Plan B Γερμανίας-Γαλλίας για ενδεχόμενο Brexit

«Plan B» για την επόμενη ημέρα στην Ευρώπη μετά από ένα ενδεχόμενο Brexit φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν υψηλόβαθμοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, υπό την καθοδήγηση του Βερολίνου και του Παρισιού. 



Να αρχειοθετηθεί η δικογραφία για το «plan B» του Βαρουφάκη

Να αρχειοθετηθεί η δικογραφία που είχε σχηματιστεί για το περιβόητο «Plan Bτου πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, προτείνει η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, που διενήργησε το περασμένο καλοκαίρι και τη σχετική προκαταρκτική έρευνα.