Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

πλακα



ΕΙΚΟΝΕΣ από τη λιτάνευση της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα..

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τιμά σήμερα την Κυρά της, την Αγία Φιλοθέη.



Δόντια - Φυσικοί τρόποι να αφαιρέσετε πλάκα και πέτρα από το στώμα σας

Η πλάκα είναι μια κολλώδης, λεπτή, μαλακή επίστρωση βακτηρίων που συσσωρεύεται στα δόντια, στα οδοντικά σφραγίσματα, στα ούλα και στη γλώσσα.

 



Πρησμένα ούλα - Τι πάει λάθος και πως να το αντιμετωπίσετε

Ο σχηματισμός μικροβιακής πλάκας ανάμεσα στα δόντια είναι η κύρια αιτία εμφάνισης φλεγμονής στα ούλα. Η οδοντική πλάκα είναι μια αόρατη μεμβράνη που καλύπτει τα δόντια και αποτελείται από βακτήρια που ζουν και αναπτύσσονται εκεί. Μετά από κάθε πλύσιμο των δοντιών η πλάκα απομακρύνεται, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ξεκινά και πάλι ο σχηματισμός της.



Οι πιο φυσικοί τρόποι να αφαιρέσετε την πλάκα και την πέτρα από τα δόντια σας

Η πλάκα είναι μια κολλώδης, λεπτή, μαλακή επίστρωση βακτηρίων που συσσωρεύεται στα δόντια, στα οδοντικά σφραγίσματα, στα ούλα και στη γλώσσα.



«Σε μένα ρε γατάκι;» Η πλάκα Μπακογιάννη-Σπίρτζη για τα έργα και τα τσίπουρα

Τα συγχρηματοδοτούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση έργα της Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα στελέχη της ΕΕ, συνοδεία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. 

Οπως κατέγραψε η κάμερα η περιοδεία συνοδεύτηκε από χαμογέλα και χιούμορ.



Πλάκα: Φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ - Χωρίς ρεύμα οι γύρω δρόμοι

Φωτιά στο στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην πλάκα ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, ενώ εξαιτίας της φωτιάς οι γύρω δρόμοι έμειναν χωρίς ρεύμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου όπου βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ και λαμπάδιασαν τα καλώδια.