Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πιτίνο



Πιτίνο: Πρόσφερα στον Αλβέρτη το μισό μου συμβόλαιο να επιστρέψει

Απολαυστικός και πάλι ήταν ο Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στον Χολαργό ο οποίος αποκάλυψε ότι... ζήτησε από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να επιστρέψει στα παρκέ, στάθηκε στον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί ο Κιλπάτρικ.



Πιτίνο: Το ελληνικό ντέρμπι ο,τι καλύτερο έχω βιώσει στα 41 χρόνια που ασχολούμαι με το μπάσκετ

Ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στην αντιπαλότητα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού εξηγώντας ότι είναι κάτι που δεν το έχει βιώσει ποτέ στην ζωή του, υπογράμμισε τα στοιχεία που «πονάει» η ομάδα του, ενώ αποθέωσε και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.



Ξεκινά η εποχή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπαίνει σε μια νέα εποχή και αυτή ξεκινά από το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00, Novasports 2).

 

Ο Ρικ Πιτίνο διαδέχεται τον Τσάβι Πασκουάλ, θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας του για πρώτη φορά και θα ήθελε κυρίως η αλλαγή στην ψυχολογία να φανεί στο παρκέ και να δει νέα διάθεση από τους παίκτες του.



Είναι επίσημο: Στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Πιτίνο!

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο επιφύλασσε ο Ρικ Πιτίνο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδ0ς) ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας μπάσκετ.



Πιτίνο: Περιμένω το “ok” της οικογένειας μου και πάω Αθήνα

Ο Ρικ Πιτίνο έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να γίνει ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» και παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε ότι περιμένει να συμφωνήσει και η οικογένεια του για να ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ σχολίασε και πόσο πολύ του έχει λείψει η προπονητική.

Αναλυτικά όσα είπε ο 66χρονος προπονητής: