Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πιθανότητες



Διπλάσιες πιθανότητες θανάτου έχουν όσοι καρκινοπαθείς επιλέγουν εναλλακτικές θεραπείες

Οι ασθενείς με καρκίνο που επιλέγουν να κάνουν εναλλακτικές θεραπείες, αντί για τη συμβατική θεραπεία για καρκινοπαθείς (χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, χειρουργική επέμβαση), έχουν τουλάχιστον διπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική μελέτη.



Λιγότερες πιθανότητες κύησης για τις γυναίκες που επιβίωσαν του καρκίνου

Οι γυναίκες που έχουν επιβίωσει από κάποια μορφή καρκίνου έχουν 38% μικρότερη πιθανότητα να κυοφορήσουν, σύμφωνα βρετανική μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, στη Γενεύη.



«Πενήντα-πενήντα» οι πιθανότητες για συμφωνία στο Eurogroup

«Πενήντα - πενήντα» είναι οι πιθανότητες για μια συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα στο Eurogroup της Δευτέρας, φέρεται να δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι ακόμα υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στους θεσμούς όσον αφορά τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.



Σκλήρυνση κατά πλάκας: Παράγοντες που επηρεάζουν τις πιθανότητες εκδήλωσης της αυτοάνοσης πάθησης



Προσοχή! Οσοι εγχειρίζονται νύχτα έχουν διπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν

Οι ασθενείς που εγχειρίζονται τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, αντιμετωπίζουν διπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν, σε σχέση με όσους κάνουν παρόμοια επέμβαση τη μέρα, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα. Αλλά και το απογευματινό χειρουργείο κρύβει αυξημένους κινδύνους, αν και όχι τόσους όσο το βραδινό.



Κατοικίδια: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά

Μικρότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα έχουν οι γυναίκες που ζουν συντροφιά με σκύλο ή γάτα.

 

Αυτό υποστηρίζουν αμερικανοί ερευνητές σε άρθρο που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο High Blood Pressure and Cardiovascular Prevention.