Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

πισινες



Ληστεία σε επιχείρηση με γήπεδα ποδοσφαίρου και πισίνες στον Άλιμο – Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 175.000 ευρώ

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/7), στόχος τεσσάρων ληστών έγινε μια επιχείρηση με γήπεδα ποδοσφαίρου και πισίνες στον Άλιμο.

Την ώρα της ληστείας στην επιχείρηση ήταν ένας υπάλληλος τον οποίο οι τέσσερις ληστές, αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησαν δένοντας τα πόδια του με καλώδια.



ΕΝΦΙΑ για θέσεις στάθμευσης,αποθήκες και πισίνες. Δείτε τι ισχύει για τους βοηθητικούς χώρους αλλά και πότε μπορείτε να έχετε έκπτωση μέχρι και 100%

Ο ΕΝΦΙΑ επιβάλλεται και στις θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται σε πιλοτή αλλά και στις πισίνες είτε βρίσκονται σε μονοκατοικία και ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη είτε βρίσκονται σε πολυκατοικία και είναι κοινόκτητες.



Αλκοόλ: Γιατί δεν πρέπει να πίνετε σε θάλασσα και πισίνα

Ειδικοί στην ασφάλεια εξηγούν για ποιον λόγο δεν ταιριάζει το αλκοόλ με το κολύμπι και τα ταξίδια με μικρά πλεούμενα.
 


Οι καλύτερες πισίνες παγκοσμίως - Εντυπωσιακές εικόνες

Από το Θιβέτ στην Αυστραλία, αυτές είναι οι πιο όμορφες, εντυπωσιακές, ακριβές και πρωτότυπες πισίνες που υπάρχουν στον κόσμο. 

1. Gold Energy Pool



Δείτε τι μπορεί να κολλήσετε από πισίνες και τζακούζι

Νομίζετε ότι η χλωριωμένη πισίνα είναι ένα ασφαλές, αποστειρωμένο περιβάλλον; Ξανασκεφτείτε το. Υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που ελλοχεύουν αν κάνετε μπάνιο σε μια κοινόχρηστη πισίνα, είτε στο γυμναστήριο, είτε και σε ένα φανταχτερό θέρετρο.

Δείτε ποια είναι εκείνα τα αηδιαστικά πράγματα που μπορείτε να κολλήσετε από το μπάνιο σε πισίνες, καθώς και πώς να τα αποφύγετε.



Πισίνες ανά τον κόσμο βγαλμένες από... παραμύθι!

Τεράστιες και εντυπωσιακές πισίνες σε όλο τον κόσμο που θα σε κάνουν να τις χαζεύεις για ώρες.,

Mardan Palace, Τουρκία

psjtnkl1San Alfonso del Mar, Χιλή