Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πισίνα



Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ αγοράκι που παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το αγοράκι ηλικίας 3 χρονών, το οποίο χθες κινδύνευσε να πνιγεί όταν βρέθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου, στο οποίο έκανε διακοπές με την οικογένειά του, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.



Τραγωδία: Αντλία νερού ρούφηξε 12χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου στην Τουρκία

Τραγικό θάνατο σε θέρετρο της Τουρκίας βρήκε μια 12χρονη Ρωσίδα, όταν της ρούφηξε το χέρι η αντλία νερού της πισίνας όπου κολυμπούσε.



Αχαΐα: Παραλίγο νέα τραγωδία με παιδί σε πισίνα ξενοδοχείου

Tην τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου που βρίσκεται στην Λακόπετρα Αχαϊας. Πεντάχρονο κοριτσάκι από την Αγγλία, το οποίο παραθερίζει στην περιοχή με την οικογένεια του ανασύρθηκε από την πισίνα λίγο πριν πνιγεί.



Στα δικαστήρια ο πατέρας των δύο κοριτσιών που πνίγηκαν στη Ρόδο

Δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής (δήλωση υποστήριξης κατηγορίας)  κατέθεσε ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών από τη Γαλλία, τα οποία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, πριν από μερικές ημέρες.



Τι λέει ο ναυαγοσώστης για την τραγωδία στην Ρόδο

Ο ναυαγοσώστης περιέγραψε στον εισαγγελέα όλα όσα έγιναν. Όπως είπε, το κακό έγινε λίγα λεπτά μετά τη λήξη της βάρδιάς του. "Τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας" υποστήριξε ο διευθυντής του ξενοδοχείου στη Ρόδο. "Πνιγμό" έδειξε πάντως η ιατροδικαστική εξέταση και για τις δύο αδερφές.



Πρόσθετη έρευνα για τον πνιγμό των δύο κοριτσιών ζήτησε ο εισαγγελέας Ρόδου

Ελεύθεροι αφέθηκαν χθες το βράδυ, με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου, οι δύο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας, στην πισίνα της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο την Τετάρτη το απόγευμα δύο αδελφές από τη Γαλλία, ηλικίας 19 και 16 ετών, που έκαναν διακοπές μαζί με την οικογένειά τους στο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου.