Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

πιπα μιντλετον



Γέννησε σήμερα η Πίπα Μίντλετον

Σήμερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον.

Η 35χρονη και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καλωσορίζοντας νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Πίπα εισήχθη στην ιδιωτική κλινική St Mary's Hospital εχθές και σύμφωνα με την Daily Mail, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ζυγίζει 3,6 κιλά.



Έγκυος η Πίπα Μίντλετον

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Pippa Middleton σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο James Matthews.



Πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου της Πίπα Μίντλετον (φώτο)

H Πίπα Μίντλετον ντύθηκε νυφούλα με λίγου και εκλεκτούς καλεσμένους. Την παράσταση φυσικά έκλεψε ο μικρός πρίγκιπας George και η μικρη Charlotte!



Αυτό είναι το δεύτερο φόρεμα που φόρεσε η Πίπα Μίντλετον στο γάμο της (φώτο)

Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον ήταν ένα πραγματικό παραμύθι. Δύο γαμήλια outfit, χιλιάδες λουλούδια και εκπληκτικά κοσμήματα για την αδερφή της μέλλουσας Βασίλισσας 

Θα σταθούμε όμως στο εκπληκτικό νυφικό της Πίπα σχεδιασμένο από τον Giles Deacon, μόνο για εκείνη. Το υπέροχο φόρεμα, συνδύασε με πέπλο Stephen Jones και παπούτσια Manolo Blahnik.



Η μοναδική φωτογραφία του Χάρι με τη σύντροφό του στο γάμο της Πίπα

Οι Βρετανοί για βδομάδες έψαχναν αν θα είναι η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι στο γάμο της Πίπα Μίντλετον.

Η Μέγκαν δεν παραβρέθηκε στην τελετή, αλλά έκανε γκράντε εμφάνιση στη δεξίωση. Και μάλιστα απαθανατίστηκε με τον Χάρι. Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" το ζευγάρι στην υποδοχή, μέσα στο βασιλικό αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου.



Το μεγάλο λάθος στο γάμο της Πίπα Μίντλετον

Η βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια, Donna Air,και σύντροφος του James Middleton, παρακολούθησε τον γάμο της Pippa στο Englefield της Αγγλίας διαπράττοντας το μεγαλύτερο faux pas καλεσμένης, θα μπορούσε ενδεχομένως να διαπράξει: Φόρεσε λευκό.