Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πηγες



H Google αγαπα το πράσινο

Τον Δεκέμβριο του 2016, η Google ανακοίνωσε ότι η ενέργεια για τα κέντρα δεδομένων της θα προέρχεται σύντομα αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι κάποιες πρόσφατες αγορές καθαρής ενέργειας έχουν κάνει πλέον αυτόν τον στόχο πραγματικότητα.



Οι απαραίτητες βιταμίνες και πού θα τις βρούμε

Παίζουν σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά την υγεία μας, όμως συνήθως σπάνια τις λαμβάνουμε όλες.

Ποιες είναι οι πολυπόθητες βιταμίνες και πού τις βρίσκουμε;

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β



Λεμπιδάκης: Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εξακολουθεί να κρατείται στην Κρήτη

Πολλά τα ερωτηματικά, ακόμα περισσότερα τα σενάρια, πολλές οι ενδείξεις, πολλά τα ξενύχτια, πολύς όμως και ο χρόνος ομηρείας του Μιχάλη Λεμπιδάκη.



Kυβερνητικές πηγές διαψεύδουν περί μετακίνησης του Τσακαλώτου από το υπουργείο Οικονομικών

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν, με χιούμορ, τα δημοσιεύματα που μιλούν για επικείμενη μετακίνηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το υπουργείο Οικονομικών.



ΗΠΑ: Οι ΑΠΕ ξεπέρασαν την πυρηνική ενέργεια για πρώτη φορά από το 1984

Η ανανεώσιμη ενέργεια ξεπέρασε την πυρηνική στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας το Μάρτιο και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφορίας Ενέργειας (EIA).



Κυβερνητικές πηγές για ΝΔ: «Εκτίθεται η αντιπολίτευση με τις διαρροές της»

Για εμμονική πολιτική επικοινωνία κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή σημερινές «διαρροές» από την Πειραιώς και τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν: