Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πεζός



Ζάκυνθος: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό πάνω σε διάβαση

Το βίντεο από την κάμερα του Γιώργου Μάνεση στη Ζάκυνθο, δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό, πάνω σε διάβαση. Το ατύχημα σημειώνεται έξω από το μαγαζί του εικονολήπτη.



Τύχη βουνό:Πεζός περνάει σώος μπροστά από κτίριο που καταρρέει

Τύχη βουνό είχε πεζός όταν εξαιτίας θυελλωδών ανέμων, αποκολλήθηκε κομμάτι κτιρίου και έπεσε στο δρόμο, μόλις πέρασε ο άνδρας στο ανατολικό Λονδίνο.
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας (CCVT) δείχνει έναν μεγάλο όγκο από μπάζα να πέφτει στο πεζοδρόμιο της Stoke Newington street, το οποίο ήταν ευτυχώς άδειο, καθώς ο πεζός είχε περάσει ελάχιστα νωρίτερα ακριβώς από κάτω.

 



Περπατούσε και του... καρφώθηκε σφαίρα στον ώμο

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Γαζίου. Όπως ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του για να πάει στο σταθμευμένο όχημα του ένιωσε ένα κάψιμο στον ώμο και αίματα να τρέχουν.



Λεωφορείο χτύπησε πεζό και τον άφησε στην άσφαλτο

Ένας πεζός συνθλίβηκε από λεωφορείο και ο οδηγός τον άφησε να πεθάνει στο οδόστρωμα, το κλειστό κύκλωμα ενός λεωφορείου κατέγραψε την τραγική αυτή στιγμή.

Ο 62χρονος οδηγός Peter Johns αγνόησε μάλιστα τις φωνές των επιβατών και πέρασε πάνω από τον 50χρονο Mark Scott, αφήνοντάς τον με βαριά τραύματα στον δρόμο.



Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Γιώργο Βουλγαράκη

Στο χειρουργείο ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Τρίτης.



Περιστέρι: Πεζός πυροβόλησε οδηγό μηχανής

Εν ψυχρώ δολοφονία αργά χθές βράδυ στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι, με έναν νεκρό άνδρα!

Λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Κυριακής άγνωστος δράστης, κινούμενος πεζός, πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή (λευκό σκούτερ) στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι!