Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πετσασ



Πέτσας: Ο προϋπολογισμός του 2024 στηρίζεται στο τρίπτυχο βιώσιμη ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, δημοσιονομική ισορροπία

Ο προϋπολογισμός του 2024 είναι ένας προϋπολογισμός βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Που μεγαλώνει την πίτα του εθνικού εισοδήματος. Μειώνει τις ανισότητες.



Πέτσας: «Έχουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία και υλοποιούμε έργα που δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στο μέλλον»

Τον αναπτυξιακό ρόλο των Περιφερειών, αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στα χέρια της η Αυτοδιοίκηση –έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης– προκειμένου να μπορεί να επιτελέσει το έργο της προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των κατοίκων, ανέδειξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, στον χαιρετισμό του στην έναρξη των εργασιών του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Ένω



Σ.Πέτσας: «Δεν μπορούν να χάνονται θέσεις εργασίας επειδή ορισμένοι συμπολίτες μας δεν εμβολιάζονται»

Τα μέτρα που θα ανακοινωθούν να αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Στέλιος Πέτσας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Αυτά θα αφορούν κυρίως τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μη κάνουν το εμβόλιο. Αυτό επιβεβαίωσε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

 

Πέτσας: Προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων – Πιθανό το άνοιγμά τους στις 8 Ιανουαρίου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου άφησε ο Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στο άνοιγμα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ενώ δεν απέκλεισε να μεταφερθεί το άνοιγμα και σε άλλους τομείς «αρκεί να συνεχιστεί η καλή πτωτική πορεία που έχουμε».



Πέτσας: Καταδικάζουμε τη επιχείρηση εκφοβισμού της Σ. Νικολάου από τα φερέφωνα του μίσους

Την καταδίκη της κυβέρνησης για το γεγονός ότι περί τα 10 άτομα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της γγ Αντεγκληματικής Πολίτικης, Σοφίας Νικόλαου μετέφερε μέσω ανάρτησης του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ζητά από όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πετσας ανέφερε χαρακτηριστικά: