Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πέτρος Κωστόπουλος



Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Πουλήθηκε το σπίτι τους στη Φιλοθέη για 4.700.000 ευρώ

Ο αντιπρόεδρος της Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου είναι ο νέος ιδιοκτήτης της εντυπωσιακής κατοικίας του πρώην εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, την οποία έχασε μετά την κατάρρευση της IMAKO. Η πολυτελής βίλα στην Φιλοθέη, πουλήθηκε για τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.



Τι απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος για το παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τον απεικόνιζε να παρκάρει τη μηχανή του σε θέση για ΑΜΕΑ προκάλεσε σάλο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση υποστηρίζοντας ότι έμεινε στο συγκεκριμένο σημείο με τη μηχανή του και πως όλα τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες και κομπλεξισμός.

Ο ίδιος με ανάρτηση στο Instagram, λέει:



Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση του για τη φωτογραφία με το παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ

Έξαλλος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον πολίτη που τον κατηγόρησε για παράνομη στάθμευση σε θέση ΑΜΕΑ .

Συγκεκριμένα ένας χρήστης του διαδικτύου εντόπισε τη μηχανή του γνωστού επιχειρηματία και παρουσιαστή να είναι παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ στο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ψυχικό και όχι μόνο ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, αλλά έγραψε:



Ξεσπά ο Κωστόπουλος: «Δεν μπορεί από μια λέξη να γίνονται όργια σε βάρος μου»

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν, μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλο, ότι ξεβλάχεψε την Ελλάδα.



Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου μετά το τέλος από τον ΑΝΤ1

Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος  να βρίσκονται εκτός κοινής τηλεοπτικής στέγης εδώ και αρκετά χρόνια, τους συνδέει όμως μια στενή φιλική σχέση.

 Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρώην γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και τον παρουσιαστή να απολαμβάνουν την απογευματινή βόλτα τους και να συνομιλούν με χαλαρή διάθεση στους δρόμους της Αθήνας.



Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε το πρωινό

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δοκιμάζεται σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Συμμετέχει στο μιούζικαλ Grease και με αφορμή αυτό, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο.