Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πέταξε



Σοκ! Γυναίκα πετάει νεογέννητο στα σκουπίδια και αποχωρεί ατάραχη!

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπη μία υπάλληλος καθαριότητας σε δρόμο της πόλης Hefei της Κίνας.

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται μία γυναίκα να πετάει στον κάδο έναν κόκκινο κουβά, ο οποίος λέγεται ότι περιείχε ένα μωρό και στη συνέχεια αποχώρησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



Η υπόθεση της 22χρονης παιδοκτόνου δεν σοκάρει τους ειδικούς - Δείτε γιατί

Φρίκη προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες η υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Οι Αρχές εντόπισαν την 22χρονη φοιτήτρια που έφερε στον κόσμο το άτυχο βρέφος και εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον της με την κατηγορία της παιδοκτονίας.



Αποκαλύψεων συνέχεια - Δείτε τα μηνύματα που έστειλε η 22χρονη σε φίλη της μετά από την γέννα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους την τραγωδία που συνέβη στη Νέα Σμύρνη με το νεκρό νεογέννητο αγοράκι που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας.



Αυτή είναι η 22χρονη Μήδεια που πέταξε το νεογέννητο μωρό της [ΦΩΤΟ]

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που έμενε στη Νέα Σμύρνη.



Πέταξε τη γυναίκα του από το... μπαλκόνι και εκείνη τον συγχώρησε!

Το περιστατικό οικογενειακής βίας ξεκίνησε όταν ο οξύθυμος σύζυγος άρπαξε το κινητό της γυναίκας του το πέταξε από το μπαλκόνι, ενώ αμέσως μετά φαίνεται να τη χτυπάει στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, εκτός εαυτού, ο σύζυγος αρπάζει τη γυναίκα του από τα πόδια και τη σπρώχνει από το μπαλκόνι στο κενό.  



Το νεογέννητο μωρό της πέταξε από το παράθυρο 16χρονη

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ανήλικης που κατηγορείται ότι πέταξε τη νεογέννητη κόρη της από παράθυρο του 2ου ορόφου αμέσως μετά τον τοκετό.