Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Περιστερα Μπαζιανα



Στις «Νύχτες Πρεμιέρας» Τσίπρας-Μπαζιάνα - Είδαν τη νέα ταινία του Κεν Λόουτς (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στον κινηματογράφο «Δαναό» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ταινία στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας».

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του επέλεξαν να παρακολουθήσουν την ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη, Κεν Λόουτς με τον τίτλο «Sorry We Missed You».



Το «φιλί της αγάπης» του Αλέξη Τσίπρα στην Περιστέρα Μπαζιάνα για το «Χριστός Ανέστη» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ροδάκινο της Κρήτης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να παρακολουθήσει την ακολουθία της Ανάστασης μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα παιδιά τους.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την θεία λειτουργία κρατώντας ένα λευκό κερί και όταν ο ιερέας έψαλε το «Χριστός Ανέστη» έδωσε το φιλί της αγάπης στην Περιστέρα Μπαζιάνα που βρισκόταν δίπλα του.



Μαγνήτισε τα βλέμματα η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Μαξίμου - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με βελούδινο φόρεμα

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα άκουσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών «Metallo» στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Η σύζυγος του πρωθυπουργού εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με λευκή δαντέλα στο μπούστο και διακριτικά κοσμήματα. 



Περιστέρα Μπαζιάνα: Έγινε υπάλληλος στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο

Μετά από δική της αίτηση είναι πλεόν διοικητική υπάλληλος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου η σύντροφος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα… 

 

Η Περιστέρα Μπαζιάνα γίνεται καθηγήτρια

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα θα διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.