Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

περιοριστικούς όρους



Τροχαίο στο Αίγιο : Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που σκότωσε τη γιαγιά με το εγγονάκι της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού που προκάλεσε το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, στις 25 Αυγούστου, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε μια 67χρονη γυναίκα και το σχεδόν ενός έτους εγγονάκι της, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.



Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη παιδοκτόνος

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στη Νέα Σμύρνη.

«Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου. Ευελπιστούσα ότι θα μπορέσω να το μεγαλώσω» είπε στην απολογία της ανακρίτρια η 22χρονη από τη Νέα Σμύρνη.



Ελεύθερος, υπό αυστηρή προστασία ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους και υπό αυστηρή προστασία, αφέθηκε ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, των οποίων την έκδοση ζητεί η Τουρκία με την κατηγορία της συμμετοχής στην απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών

Ελεύθερος, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, θα αφεθεί ο ένας από τους οκτώ Τούρκους που έφτασε στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία καθώς το ΣτΕ  αποφάσισε να μην αναστείλει την παροχή ασύλου που του είχε χορηγηθεί.



Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η ανήλικη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η ανήλικη κόρη του μεσίτη που εμπλέκεται, σύμφωνα με την αστυνομία, στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μετά την απολογία της η ανήλικη κοπέλα η οποία κατηγορείται επίσης για συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αφέθηκε τελικά ελεύθερη αλλά με περιοριστικούς όρους.



Ελεύθερος με περιοριστικός όρους 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου γιου του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου γιου του.

Οι περιοριστικοί όροι αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως επίσης την αποφυγή οποιασδήποτε επαφής με το παιδί του όσο είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα.