Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

περιφερειαρχης



Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απαγόρευση ψαρέματος σε ποτάμια και λίμνες των Τρικάλων

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, αποφάσισε την απαγόρευση του ψαρέματος σε ποτάμια, παραπόταμους, κανάλια και τεχνητές λίμνες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.



Κοζάνη: Αποκάλεσε «Σκοπιανό» τον περιφερειάρχη ενώ κατέθετε στεφάνι - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Μετά την Πτολεμαϊδα και τη χθεσινή αποδοκιμασία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτη Κεχαγιά, στην εκδήλωση της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» για το Μακεδονικό, σειρά είχε σήμερα, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, ένας πολίτης, αγνώστου ταυτότητας, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Θόδωρου Καρυπίδη.



Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Την απόφαση του να συμμετάσχει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέρει:



Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης περιοχές του νομού Λάρισας

Σε συνεγερμό περιοχές του νομού Λάρισας.



Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Όνειδος και ντροπή η τροπολογία για το ΦΠΑ

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την εξαίρεση της Ρόδος και της Καρπάθου από τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ, εξαπέλυσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.



Ο Χρήστος Μέτιος νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξελέγη κατά τη δεύτερη ψηφοφορία, ο μέχρι τώρα χωρικός αντιπεριφερειαρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος. Ο κ. Μέτιος έλαβε 20 ψήφους έναντι 16 ψήφων που έλαβε ο χωρικός αντιπεριφερειαρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης.