Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

περιφερειακές εκλογές



Η μάχη του Β' γύρου σε 7 περιφέρειες και 227 δήμους

Στις κάλπες, για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, προσέρχονται και πάλι σήμερα οι πολίτες με δικαίωμα ψήφου.



Έκαψαν εκλογικό υλικό στο εκλογικό περίπτερο της Δούρου στην Ελευσίνα

Στόχος αγνώστων δραστών έγινε στις τέσσερις τα ξημερώματα το εκλογικό περίπτερο της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στην Πλατεία Ηρώων, στην Ελευσίνα.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές, έκαψαν εκλογικό υλικό, έγραψαν συνθήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από την Αστυνομία ακολούθησαν αναζητήσεις, χωρίς να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός υπόπτων.



Ο Χάρης Ρώμας κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές!

Την απόφασή του να κατέβει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικα 90.1 FM», ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι υπήρξε συμφοιτητής στην ιατρική σχολή με τον κ Πατούλη και ο ίδιος του έκανε την πρόταση πριν από λίγο καιρό.



Γαλλία: Προβάδισμα της Μαρί Λεπέν δίνουν τα πρώτα exit polls

Προβάδισμα για το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο (FN) της Μαρίν Λεπέν σε έξι από τις 13 περιφέρειες της χώρας δίνουν τα πρώτα exit polls για τον πρώτο γύρο των γαλλικών περιφερειακών εκλογών, σύμφωνα με exit poll του τηλεοπτικού δικτύου France 2.