Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πΕΡΑΜΑ



Πέραμα: Κοντέινερ έπεσε πάνω σε ανυψωτικό όχημα λόγω των ισχυρών ανέμων

Οι έντονες ριπές ανέμου προκάλεσαν εχθές το βράδυ στο Πέραμα την πτώση ενός στοιβαγμένου εμπορευματοκιβωτίου και τη πρόσκρουσή του στη καμπίνα ενός περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος, που οδηγούσε ένας 44χρονος άνδρας.



Θρίλερ στο Πέραμα με πτώμα σε νάιλον σακούλες

Σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε στο Πέραμα, τις πρωινές ώρες, σε προχωρημένη σήψη.

Η σορός πιθανόν ανήκε σε άνδρα, ύψους περίπου 1,70m και κανονικής σωματικής διάπλασης ενώ έφερε μπλε τζιν παντελόνι και λευκό κοντομάνικα πουκάμισο ενώ ήταν περιτυλιγμένη με νάιλον διαφανείς και μαύρες σακούλες δεμένες με μονωτική ταινία όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Εξερράγη αλιευτικό σκάφος στο Πέραμα

Έκρηξη σημειώθηκε σε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος που βρισκόταν σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο Πέραμα, για επισκευαστικές εργασίες.



Πέραμα: Εργαζόμενος έπεσε από τέσσερα μέτρα ύψος και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Στο κεφάλι τραυματίστηκε σοβαρά 45χρονος αλλοδαπός, μέλος ιδιωτικού συνεργείου σε ναυπηγείο στο Πέραμα, όταν, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, ενώ τοποθετούσε σκαλωσιά σε θαλαμηγό.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.



Πέραμα: Νεκρός ο εργάτης που έπεσε μέσα στα καύσιμα

Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανάτου 52χρονου άνδρα στο Πέραμα, όταν ανασύρθηκε νεκρός από δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας στο Πέραμα που είχε τελειώσει την εργασία του και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κάποια κλειδιά που είχε ξεχάσει.



Σύγκρουση πλοίων στο Πέραμα

Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου με ταχύπλοο σημειώθηκε αργά το απόγευμα  στο Πέραμα. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Σαλαμινομάχος” προσέκρουσε στο ταχύπλοο καταμαράν “world champion jet” που βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο Πέραμα, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.