Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Πέπε



Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Πεπέ - Έρχονται και οι ανακοινώσεις

Τα βρήκε σε όλα με τη Βιτόρια Γκιμαράες ο Ολυμπιακός και ο Πορτογάλος μέσος, Πέπε, ο οποίος αποτέλεσε το διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε στον πορτογαλικό σύλλογο πρόταση 4 εκατ. ευρώ και δεδομένου ότι ο Πέπε πίεσε την κατάσταση, καθώς η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν κάτι που επιθυμούσε.



Έσβησαν τα αστέρια του Γκρίλο στις μίνι δημοτικές εκλογές της Ιταλίας

Εκτός β' γύρου των ιταλικών δημοτικών εκλογών έμειναν οι υποψήφιοι του Μπέπε Γκρίλο, καθώς η μάχη θα δοθεί πλέον μεταξύ των υποψηφίων των δύο μεγάλων παρατάξεων.



Στον Μπέπε Γκρίλο τα «κλειδιά» της Ρώμης

Στο «Κίνημα Πέντε Αστέρων» φαίνεται πως καταλήγει ο δήμος της Ρώμης, καθώς η Βιρτζίνια Ράτζι, υποψήφια με το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο, προηγείται στα exit polls, με ποσοστό 64% έως 68%.



Μίδας ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι - Θα εισπράττει 28 εκατομμύρια ετησίως!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου καλείται να οδηγήσει στο «απόλυτο ποδόσφαιρο» και την Μάντσεστερ Σίτι. Το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε, τον καθιστά τον πλέον ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.



Στη Ρεάλ ανανέωσε ο Πέπε εως το 2017

 Η Ρεάλ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο αμυντικό ως το καλοκαίρι του 2017.

 

Κάτι που σημαίνει πως εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο, τότε ο δυναμικός (ώρες-ώρες και... επικίνδυνος) στόπερ θα κλείσει δεκαετία στη βασίλισσα, δεδομένου πως αποκτήθηκε το 2007 απ' την Πόρτο.