Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

PEMPTOUSIA TV



Η 2η «Πορεία της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στην Pemptousia TV

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ένας διαδημοτικός ετήσιος θεσμός συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο.



Στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κορινού Πιερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οκτώ χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης και μόλις ένα από την παραθαλάσσια κωμόπολη του Κορινού βρίσκεται η Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου.



«Σημεία και Άνθρωποι»: Ο δάσκαλος της παράδοσης Χρόνης Αηδονίδης μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη (BINTEO)

Ο Χρόνης Αηδονίδης, ο σπουδαίος δάσκαλος της παράδοσης, ο μεγάλος ερμηνευτής των παραδοσιακών τραγουδιών, του πόνου και της χαράς των Ελλήνων, μιλά στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.



Σαν σήμερα πέθανε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Αφιέρωμα στην pemtpousia.tv

Σαν σήμερα το 2005 πέθανε ο μεγάλος έλληνας λαϊκός τραγουδιστής και συνθέτης Γρηγόρης Μπιθικώτσης.



Νικήτας Τσακίρογλου: Οι παραγωγές για τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Νεκτάριο άνοιξαν δρόμους

«Σημεία και άνθρωποι» με καλεσμένο τον Νικήτα Τσακίρογλου.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος του θεάτρου Νικήτας Τσακίρογλου μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τη συμμετοχή του στη ταινία «Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού)» και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και τονίζει ότι τέτοιες παραγωγές τις έχει ανάγκη το κοινό.



Ζωντανά οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην Pemptousia TV

H Pemptousia TV το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, δίνει τη δυνατότητα και φέτος στους όπου γης Χριστιανούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως.