Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πελέ



Γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Πελέ ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει εκταφή της σορού του

Η ύπαρξη της Μαρία ντο Σοκόρο Αζεβέδο αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν ήρθε στη δημοσιότητα μέρος της διαθήκης του μοναδικού τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ποδοσφαίρου (1958, 1962 και 1970).



Πελέ για Εμπαπέ: Καλώς ήρθες στο κλαμπ νεαρέ

Ο θρυλικός Πελέ, κατά πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων εποχών, αποθέωσε τον Κιλιάν Εμπαπέ για το τέρμα που σημείωσε στον τελικό του Μουντιάλ εναντίον της Γαλλίας (4-2). «Είναι ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σημειώνει γκολ σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου! Καλώς ήρθες στο κλαμπ Εμπαπέ: είναι ωραίο να έχεις λίγη συντροφιά».



Πελέ: Δεν είμαστε ομάδα, ο Νεϊμάρ δεν θα κερδίσει το Μουντιάλ μόνος του

Η Βραζιλία ταξιδεύει στη Ρωσία ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατά τον Πελέ ωστόσο, η «σελεσάο» ενώ είναι εξαιρετική σε ατομικό ταλέντο, υστερεί σε χημεία και αυτό ίσως της στοιχίσει στο Μουντιάλ.



Κατέρρευσε στο σπίτι του ο Πελέ

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα από τον διεθνή Τύπο για τον Πελέ, για τον οποίον αναφέρεται ότι κατέρρευσε στο σπίτι του και βρίσκεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να παραμείνει σε αυτό για πλήρη έλεγχο και εξετάσεις.



Το φιλί του Μαραντόνα στον Πελέ -Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ο μεγάλος άσσος

Πλήθος βετεράνων άσων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδωσαν το «παρών» στην κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018, στο Κρεμλίνο...