Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πεκινο



Το Πεκίνο συγχαίρει τον Βλαντίμιρ Πούτιν για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές

Η Κίνα συνεχάρη σήμερα τον Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τη χθεσινή νίκη του στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών «θα συνεχίσουν να προοδεύουν» τα επόμενα χρόνια.



Κίνα: Το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι καταδίκασε Βρετανό πολίτη σε κάθειρξη 5 ετών για κατασκοπεία

Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα ότι καταδίκασε Βρετανό πολίτη σε κάθειρξη 5 ετών για κατασκοπεία, αναφερόμενη σε υπόθεση μερικών ετών, η οποία ωστόσο έγινε γνωστή δημοσίως μόλις αυτήν την εβδομάδα.



Κίνα: Στον «πάγο» το Πεκίνο – Έως και -20 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να δείξει το θερμόμετρο

Το Πεκίνο γνώρισε από νωρίς φέτος τον βαρύ χειμώνα, καθώς η πρώτη χιονόπτωση είναι γεγονός.

Η πόλη καλύφθηκε από έναν λευκό μανδύα στη διάρκεια της νύχτας και επικρατούν πολικές θερμοκρασίες την ώρα που ο καιρός στη βόρεια Κίνα αναμένεται ακόμη ψυχρότερος αυτή την εβδομάδα.



Ισραηλινός διπλωμάτης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο Πεκίνο

Επίθεση δέχθηκε ισραηλινός διπλωμάτης σήμερα το πρωί στο Πεκίνο. Σε βίντεο που καταγράφει το περιστατικό, φαίνεται ένας άντρας να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται στον υπάλληλο της πρεσβείας του Ισραήλ ρίχνοντάς τον στο έδαφος και μαχαιρώνοντάς τον πολλές φορές.



Ο πρώτος θάνατος από τον νέο κοροναϊό στο Πεκίνο

Οι Aρχές της πρωτεύουσας της Κίνας, του Πεκίνου, κατέγραψαν σήμερα τον πρώτο θάνατο που προέρχεται από την νέο κοροναϊό, μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυo CCTV.



Στο Πεκίνο για τον ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Πεκίνο έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςπροκειμένου να συμμετάσχει στο δεύτερο φόρουμ υψηλού επιπέδου της Πρωτοβουλίας του «Δρόμου του Μεταξιού» (Belt & Road Initiative).