Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πεδιο



Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα παραμένει πεδίο οικονομικής καταστροφής

Ενόψει της 20ής Αυγούστου, που σηματοδοτεί το επίσημο τέλος του τρίτου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας, οι γερμανοί αναλυτές προχωρούν ήδη σε έναν πρώτο απολογισμό.

Σε εκτενείς τους αναλύσεις και άρθρα, οι γερμανοί αρθρογράφοι επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα οικονομικά και εάν όντως μπορεί να γιορτάζεται το τέλος της κρίσης.



Βόρεια Κορέα: Θρίλερ με δυστύχημα σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών

Πληροφορίες για πολύνεκρο δυστύχημα σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών στη Βόρεια Κορέα, μεταδίδει η ιαπωνική τηλεόραση TV Ashai.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, κατέρρευσε υπόγεια σήραγγα παρασύροντας στον θάνατο 100 εργάτες και ακόμα 100 διασώστες που επιχειρούσαν για την σωτηρία τους.



Πεδίο μάχης για τρίτο συνεχόμενο βράδυ τα Εξάρχεια

Ένταση επικράτησε για τρίτο συνεχόμενο βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων με ομάδες κουκουλοφόρων να επιτίθενται σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή.

Η επίθεση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:15 το βράδυ της Κυριακής και για 40 λεπτά οι άγνωστοι πετούσαν πέτρες και μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ επί της οδού Τοσίτσα.



Πώς είναι σήμερα το πεδίο της Μάχης των Θερμοπυλών;

Το 480 π.Χ. οι περσικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του βασιλιά Ξέρξη επιχείρησαν τη δεύτερη εισβολή τους στην Ελλάδα...



Απέραντο πεδίο μάχη ο τελικός: Ξύλο και στα επίσημα!

Σε ένα απέραντο πεδίο μάχης έχουν μετατρέψει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το Πανθεσσαλικό. 
 
Παρόλο που η κατάσταση έδειξε προς στιγμήν να ηρεμεί (όταν σταμάτησαν οι σφοδρές συγκρούσεις στην αερογέφυρα) η ένταση μεταφέρθηκε έπειτα στα επίσημα του σταδίου. 
 


Το Κατάρ αξιοποιεί το μεγαλύτερο πεδίο φυσικού αερίου στον κόσμο

Το Κατάρ προχωρεί στην αξιοποίηση του μεγαλύτερου πεδίου φυσικού αερίου στον κόσμο. Προηγήθηκε η άρση σχετικής απαγόρευσης για την εκμετάλλευσή του, που εφάρμοζε από το 2005.