Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

παυση



Γιατί ο Τραμπ σταμάτησε το μεγαλύτερο τεχνολογικό deal όλων των εποχών

Με ένα προεδρικό διάταγμα, στο οποίο επικαλείτο ανησυχίες εθνικής ασφαλείας, ο Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε τέλος στα σχέδια της Broadcom να εξαγοράσει την Qualcomm.



ν/σ Κεφαλονιάς: Σταματά η λειτουργία των χειρουργείων

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Κεφαλονιά στον τομέα δημόσιας υγείας, καθώς σταματά η λειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού.



Βραζιλία: Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία σταματά να εκδίδει διαβατήρια

Οι αρχές της Βραζιλίας ανέστειλαν επ' αόριστον την έκδοση νέων διαβατηρίων λόγω έλλειψης χρημάτων, εν μέσω των δημοσιονομικών δυσχερειών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των συγκρούσεων για τον έλεγχο του κρατικού κορβανά.



Παύεται ο Ντογιάκος από προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών

Παύεται ο Ντογιάκος από προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, αν και πρόσφατα είχε εκλεγεί στην ίδια θέση με την θετική ψήφο των συναδέλφων του. 

Η παύση έρχεται μετά την επίδοση της καταδικαστικής απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου για προσβολή της Προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου.



Τουρκία: Παύθηκαν από τα καθήκοντά τους 2.800 δικαστές και εισαγγελείς

Οι τουρκικές αρχές έπαυσαν σήμερα από τα καθήκοντά τους περισσότερους από 2.800 δικαστές και εισαγγελείς σε σχέση με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.



Νέο μακελειό στη Βαγδάτη - Παύθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας από τον πρωθυπουργό

Οι επικεφαλής της ασφάλειας στη Βαγδάτη παύθηκαν σήμερα έπειτα από μία από τις χειρότερες επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ιράκ και την ίδια ημέρα που μια νέα τζιχαντιστική επίθεση στοίχισε τη ζωή σε 30 ανθρώπους βόρεια της ιρακινής πρωτεύουσας.