Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Παύλος Πολάκης



Για ψάρεμα και όχι μόνο ο Πολάκης

Στην Κρήτη την ιδιαίτερη πατρίδα του, χαλαρώνει ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μαζί με αγαπημένους του στα Σφακιά και συγκεκριμένα στο Λουτρό  όπως φαίνεται και στο βίντεο του Cretalive, ενώ ο ίδιος πηγαίνει και για ψάρεμα, που τόσο πολύ αγαπά.



Guardian: Επιτέλους αφαιρούνται τα μεταλλικά τασάκια από την ελληνική Βουλή

«Μέχρι πολύ πρόσφατα, οι Έλληνες βουλευτές δεν το 'χαν σε τίποτα να ανάψουν τσιγάρο στις επιβλητικές αίθουσες της αθηναϊκής βουλής.



Παράδοση-παραλαβή στο υπ. Υγείας: Άφαντος από την τελετή ο Πολάκης

Παρέλαβε το υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι της Τρίτης, λίγη μόλις ώρα αφ΄ότου ορκίστηκε υπουργός στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος υπουργός Ανδρέας Ξανθός παρέδωσε το υπουργείο στον Βασίλη Κικίλια, χωρίς όμως να έχει στο πλευρό του τον Παύλο Πολάκη.



ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφέτι Πολάκη που παρέτεινε την θητεία 42 Διοικητών Νοσοκομείων

Ρουσφέτι Πολάκη, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Όπως αναφέρει την την ημέρα της προκήρυξης της εκλογών, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρέτεινε την θητεία 42 Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων, που λήγει εντός της προεκλογικής η της μετεκλογικής περιόδου.

Η ανακοίνωση- καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:



Ο πόλεμος... ξεκίνησε! Πρόταση μομφής κατά του Πολάκη κατέθεσε η ΝΔ

Πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Αυτή την ώρα, στο βήμα της βουλής βρίσκεται ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.



Φωτιά στο Μάτι: Οι πυρόπληκτοι απαντούν στον Πολάκη - «Πώς μπορεί να μιλάει έτσι ένας γονιός;»

Στο «μαύρο», κακό χιούμορ, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την κριτική των Μέσων Ενημέρωσης κατά της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι, απαντά με επιστολή της ομάδα νέων από τις πυρόπληκτες περιοχές.