Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Παύλος Μαρινάκης



Μαρινάκης: Δεν ευσταθούν οι πληροφορίες για μείωση του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο

Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να μειώσει προσωρινά τον ΦΠΑ στο ελαιόλαδο.



Π.Μαρινάκης: «Δεν έχει προταθεί ο Ν.Δένδιας για Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε τη φημολογία που ήθελε τον Νίκο Δένδια να διαδέχεται την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Δεν έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση» είπε μεταξύ άλλων.



Π.Μαρινάκης για τουρκικά πολεμικά πλοία στην Κάσο: «Δεν εισέρχονται ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων στη συζήτηση»

Ο Παύλος Μαρινάκης δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με τα πολεμικά πλοία που έστειλε η Τουρκία κοντά στην Κάσο, εκτός των ελληνικών χωρικών υδάτων, ενόψει των ερευνών του ιταλικού πλοίου «Ievoli Relume» για την τοποθέτηση υποβρύχιου καλωδίου, που θα συνδέει ηλεκτρικά την Κρήτη με την Κύπρο.



Μαρινάκης: Στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας τριετίας ο πληθωρισμός τροφίμων

Ενθαρρυντικά για τη χώρα μας είναι τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν αυτό το μήνα, σχετικά με το μέτωπο της ακρίβειας, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλα τα νοικοκυριά.



Παύλος Μαρινάκης για τον τελικό του Conference: Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα τον τελικό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ρωτήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων αν υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών πως έχει τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του τελικού του Conference League στην OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα είπε:



Μαρινάκης: Η κυβέρνηση πιστεύει στον διάλογο με την Τουρκία – Ιδιωτική η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα

Στις πρόσφατες αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο ζήτημα της ακρίβειας αλλά και στις επισκέψεις Μητσοτάκη στην Άγκυρα και Έντι Ράμα στην Αθήνα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».