Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗς ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ



Ρώσοι φαρσέρ «έπεισαν» τον Ζάεφ να δωροδοκήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη!

Οι διάσημοι φαρσέρ από τη Ρωσία, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, δημοσιοποίησαν ηχογράφηση με τους ίδιους να μιλούν υποκρινόμενοι τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο με αυτόν που ακούγεται να είναι ο πρωθυπουργός στα Σκόπια Ζόραν Ζάεφ.



Με σοκολάτες και καραμέλες απάντησε ο Βαρθολομαίος στον Πούτιν - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Με.. σοκολάτες και καραμέλες απάντησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις κατηγορίες του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι χρηματίστηκε για να αναγνωρίσει το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας της Ουκρανίας.



Μήνυση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Πρίνστον – Δείτε γιατί

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έκανε μήνυση στο πανεπιστήμιο «Πρίνστον» (Princeton) ζητώντας την επιστροφή ιερών χειρογράφων χιλίων και πλέον ετών τα οποία βρίσκονται επί δεκαετίες στη συλλογή της Βιβλιοθήκης του Πρίνστον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Times».



Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος κάλεσε την γενική πρόξενο της Ελλάδας ζητώντας εξηγήσεις για την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

Τεράστια δυσαρέσκεια υπάρχει στο Φανάρι λόγω της μη ενημέρωσης από το ελληνικό κράτος για την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας.



Σε ζωντανή μετάδοση η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυΐδ Ευβοίας

Σε ζωντανή μετάδοση με την Ιερά Μονή Οσίου Δαυΐδ Ευβοίας παρακολουθήστε την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την αγιοκατάταξη του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.



Συνάντηση Βαρθολομαίου με Παππά στο Πατριαρχείο

Με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συναντήθηκε στο Φανάρι ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος.