Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πατριάρχης Αντιόχειας



Πατριάρχης Αντιοχείας: Προσευχή για ειρήνη – Αυτοψία της Ανώτατης Επιτροπής Αρωγής στις πληγείσες περιοχές

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης κάνει έκκληση για προσευχή για ειρήνη και ηρεμία εν μέσω των δοκιμασιών που περνάει ο λαός στη Συρία και την Τουρκία. Αυτοψία έκανε στις πληγείσες περιοχές η Ανώτατη Επιτροπή Αρωγής του Πατριαρχείου.



Η «πληγωμένη» Ορθοδοξία στη Συρία και την Τουρκία: Δεκάδες ναούς κατέστρεψε ο φονικός σεισμός

Ο Καθεδρικός ναός του Προφήτη Ηλία στο Χαλέπι, ο οποίος υπέστη μεγάλες καταστροφές κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου στη Συρία και στη συνέχεια απεκαταστάθη πλήρως, γίνεται πλέον σύμβολο ελπίδας στην πολύπαθη πόλη της Συρίας.



Στον Πατριάρχη Αντιοχείας η Ελληνίδα Πρέσβης στη Βηρυτό

Με την Ελληνίδα Πρέσβη στη Βηρυτό κ. Αικατερίνη Φουντουλάκη συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.



Στο Νίκο Αναστασιάδη ο πατριάρχης Αντιοχείας

Τη μεσολάβηση του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επίλυση του συριακού προβλήματος ζήτησε, σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, ο πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης, ο οποίος συναντήθηκε στη Λευκωσία με τον κύπριο πρόεδρο.



Θρίλερ: Αγνοείται από χθες ο Πατριάρχης Αντιόχειας!

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες, καθώς όπως αναφέρει συριακό πρακτορείο ειδήσεων, αγνοείται η τύχη του Πατριάρχη Αντιόχειας Ιγνάτιου.