Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πάτωμα



Καθισμένοι στο πάτωμα περιμένουν την αναχώρηση οι επιβάτες του αεροδρομίου στα Χανιά

Η Κρήτη και το φετινό καλοκαίρι έχει «βουλιάξει» από επισκέπτες.

Ωστόσο στα Χανιά και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», οι επιβάτες που επιθυμούν να αναχωρήσουν περιμένουν την πτήση τους καθισμένοι στο πάτωμα.



Συγκλονιστικό: Αντεξε μέρες πεσμένη στο πάτωμα και ξεψύχησε φθάνοντας στο Νοσοκομείο

Μια ακόμη τραγική ιστορία, έφερε στο φως το δράμα που ζουν αρκετοί ηλικιωμένοι οι οποίοι ζουν μόνοι τους αφού δεν έχουν συγγενείς ή τα προσφιλή τους πρόσωπα μένουν μακριά.

Μία 92χρονη Λαμιώτισσα ξεψύχησε τη στιγμή που έφτανε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο μετά από πτώση στο σπίτι της που βρίσκεται στην οδό Ταϋγέτου.



Τρίζει το πάτωμα; Yπάρχει λύση

Αν έχετε στο σπίτι σας κάποιο ξύλινο πάτωμ που τρίζει, τότε σίγουρα θα ξέρετε πόσο ενοχλητικό είναι...
Επιπλέον είναι πολύ συχνό φαινόμενο ιδιαίτερα σε ένα πιο παλιό σπίτι.

Από την άλλη πλευρά, η συντήρησή του είναι μια ιδιαίτερα πολυέξοδη διαδικασία και χρονοβόρα οπότε συνήθως ψάχνουμε να βρούμε μια λιγότερο δαπανηρή και εύκολη λύση.



Τρόμος σε μεγάλο κλαμπ: Κατέρρευσε το πάτωμα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε μεγάλο κλαμπ στην Τενερίφη στην Ισπανία.

Ξαφνικά, το πάτωμα του κλαμπ κατέρρευσε ενώ δεκάδες κόσμου διασκέδαζαν με αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, από τους 22 θαμώνες που τραυματίστηκαν στο κλαμπ Butterfly Disco Club, οι δυο νοσηλεύονται σοβαρά.



Μάθετε πως πρέπει να σφουγγαρίζετε σωστά το κάθε είδος πατώματος

Το δάπεδο του σπιτιού σας είναι παλιό και δεν ξέρετε πώς να το καθαρίσετε; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν τα πλακάκια του μπάνιου θα καθαρίσουν καλύτερα αν ρίξετε χλωρίνη;

Παρακάτω θα βρείτε πώς πρέπει να φροντίζετε σωστά το δάπεδο του σπιτιού σας.



Τέσσερα πράγματα που πρέπει να καθαρίζετε κάθε εβδομάδα

Συχνά αναρωτιόμαστε για το κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα του σπιτιού, όπως για παράδειγμα τα σεντόνια σας, τα φωτιστικά ή τις κουρτίνες μας.

Κάποια πράγματα χρειάζονται καθημερινό καθάρισμα, αλλά για πολλά μία φορά την εβδομάδα είναι το ιδανικό διάστημα για να τα καθαρίζετε.