Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 -
Βροχή

6 °C

Σήμερα, 16. Ιανουαρίου 2021

παρουσιαστες

 

Με αναδιάρθρωση και όχι με μείωση μισθών προχωρά ο ΑΝΤ1

Αλλάζουν τα δεδομένα στο κανάλι του ΑΝΤ1 αφού όπως φαίνεται δεν θα γίνει τελικά μείωση μισθών αλλά αναδιάρθρωση των λειτουργικών εξόδων.Η απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για τους παρουσιαστές του καναλιού

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στον ΑΝΤ1 μετά την λήξη της συνεργασίας του σταθμού με τον Γιάννη Λάτσιο. Το κανάλι παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα και μέσα σε αυτές όλα δείχνουν ότι είναι και οι μειώσεις στους μισθούς.Πασίγνωστοι παρουσιαστές της ενημέρωσης έπαιξαν ξύλο...!

Ο Χρήστος Κούτρας αποκαλύπτει στη Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα, ότι έχει παίξει μπουνιές με τον συμπαρουσιαστή του Γιάννη Ντσούνο και δεν το έμαθε κανείς ποτέ!

Είναι ευκολότερη η συνεργασία με άντρα ή με γυναίκα;7 πασίγνωστοι παρουσιαστές που «χάθηκαν» από την τηλεόραση! - Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνουν!

Πριν 20 περίπου χρόνια και οι 7 ήταν στον αφρό της δημοσιότητας. Τα κανάλια πόνταραν πολλά σε αυτούς, οι τηλεθεατές δεν έπαιρναν τα μάτια από τις εκπομπές τους και το μέλλον έμοιαζε ευοίωνο για όλους. Κάποιοι παρουσίαζαν προγράμματα που θα θυμόμαστε για χρόνια.7 γνωστοί παρουσιαστές που εξαφανίστηκαν από την tv

Πριν 20 περίπου χρόνια και οι 7 ήταν στον αφρό της δημοσιότητας. Τα κανάλια πόνταραν πολλά σε αυτούς, οι τηλεθεατές δεν έπαιρναν τα μάτια από τις εκπομπές τους και το μέλλον έμοιαζε ευοίωνο για όλους. Κάποιοι παρουσίαζαν προγράμματα που θα θυμόμαστε για χρόνια.