Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

παροχη



Δείτε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση για παροχή ασύλου στον δεύτερο Τούρκο

Ζήτημα ωρών είναι να τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση απελευθέρωσης του δεύτερου κατά σειρά Τούρκου στρατιωτικού μετά το ναι της επιτροπής στο αίτημα για χορήγηση ασύλου που είχε υποβάλει.



Ανείπωτη τραγωδία: 64 παιδιά πέθαναν σε νοσοκομείο επειδή σταμάτησε η παροχή οξυγόνου λόγω χρεών

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη σε νοσοκομείο με 64 παιδιά να χάνουν τη ζωή τους επειδή, όπως καταγγέλλεται, διεκόπη η παροχή οξυγόνου λόγω των χρεών της διοίκησης προς ιδιωτική εταιρειά παροχής του αερίου.

Η τραγωδία συνέβη στο κρατικό νοσοκομείο BRD στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές στην Ινδία.



Γερμανία: Παρέχει για πρώτη φορά άσυλο σε Τούρκους στρατιωτικούς

Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι αιτήσεις Τούρκων πολιτών για παροχή πολιτικού ασύλου έγιναν δεκτές.



Μάχη μεταξύ Τουρκίας-Νορβηγίας για την παροχή ασύλου στους 4 αξιωματικούς του ΝΑΤΟ

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήτευσε τον Νορβηγό πρέσβη στην Άγκυρα, έπειτα από την χορήγηση από την νορβηγική κυβέρνηση καταφυγίου στην χώρα σε τέσσερις Τούρκους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι κατηγορούνται από την Τουρκία ότι εμπλέκονται στην απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.



Τουρκμενιστάν: Διακοπή των εξαγωγών αερίου προς το Ιράν

Τις εξαγωγές φυσικού αερίου προς τον Ιράν διέκοψε το Τουρκμενιστάν, λόγω της μακροχρόνιας διένεξης για τις καθυστερούμενες οφειλές της Τεχεράνης.

Η Εθνική Ιρανική Εταιρεία Αερίου (ΕΙΕΑ), η οποία έκανε λόγο για «παράλογη» απόφαση του Τουρκμενιστάν, κάλεσε τους καταναλωτές να μειώσουν τη χρήση φυσικού αερίου, προκειμένου να αποφευχθούν οι ελλείψεις στην αγορά.



ΕΕ: Αρνείται να στείλει στην Ελλάδα υπαλλήλους για παροχή ασύλου λόγω φόβου

Σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του «Spiegel» και το οποίο επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, οι χώρες- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θέλουν να στείλουν εξειδικευμένους υπαλλήλους για να συνδράμουν την Ελλάδα στο θέμα της εξέτασης των αιτημάτων παροχής ασύλου των προσφύγων, επικαλούμενοι τα υπερπλήρη καταλύματα και τους εξοργισμένους πρόσφυγες.<