Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

παρκο τριτση



Άγνωστοι επιτέθηκαν σε μαθητή Γ' Γυμνασίου στο Πάρκο Τρίτση

Τρόμος επικράτησε, πριν λίγη ώρα στο Πάρκο Τρίτση!

Τρία άτομα επιτέθηκαν σε ένα μικρό μαθητή της Γ' γυμνασίου.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μία ομάδα τριών μελαμψών ατόμων, πιθανότατα Ρομά η Αφρικανών επιτέθηκαν σε μαθητή της Γ' Γυμνασίου για να τον ληστέψουν.



«Χέρι» στο ταμείο των δήμων από την κυβέρνηση: Πήραν 580.000 ευρώ για το πάρκο Τρίτση

Η Κυβέρνηση «έβαλε χέρι» στο ταμείο της Κεντρικής  Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)  και πήρε 580.000 ευρώ για να δοθούν επιχορήγηση για τις λειτουργικές ανάγκες  του ιδιωτικού «Πάρκου Τρίτση» και η ΚΕΔΕ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να ακυρωθεί ως παράνομη η σχετική υπουργική απόφαση.



Το Πάρκο Τρίτση αλλάζει από την άνοιξη του 2017

«Το φιλί της ζωής» στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο φορέα διαχείρισης, πανεπιστημιακούς, δήμους, ερευνητικά ιδρύματα, αλλά και κοινωνικούς, συλλογικούς φορείς, ώστε αλλάξει χαρακτήρα, να λύσει λειτουργικά προβλήματα και να προσελκύει επισκέπτες από όλη την Αττική.



Υπό κατάρρευση το Πάρκο Τρίτση

Μισοξεραμένες, βρώμικες λίμνες, απότιστα δέντρα, ξερόχορτα παντού, σκουπίδια γύρω από κάθε κάδο. Το Πάρκο Τρίτση βρίσκεται πλέον σε τραγική κατάσταση, ως αποτέλεσμα της τραγικής υποχρηματοδότησής του.



Στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας περνά το Πάρκο Τρίτση με «προίκα» 700 χιλ. ευρώ

Στους δήμους της Δυτικής Αθήνας περνά η διαχείριση του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» συνοδευόμενη με «προίκα» 700.000 ευρώ.



Αρχίζει σήμερα το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή»

Aρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» που θα φιλοξενηθούν στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης».