Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

πάρκο



Σουηδία: Για τρίτη συνεχόμενη μέρα καίγεται θεματικό πάρκο στο Γκέτεμποργκ (βίντεο)

Ενεργή παραμένει η φωτιά που προκάλεσε τη Δευτέρα εκτεταμένες ζημιές στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Η κατάσβεσή της είναι πολύπλοκη λόγω του κινδύνου κατάρρευσης του κτιρίου, δήλωσε σήμερα η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της πόλης.



Φωτιά ξέσπασε σε θεματικό πάρκο στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας – Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματίες

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα σε ένα θεματικό πάρκο της πόλης Γκέτενμποργκ στη δυτική Σουηδία τυλίγοντας στις φλόγες νεροτσουλήθρες στους εξωτερικούς χώρους και παρόμοιες εγκαταστάσεις που βρίσκονταν υπό κατασκευή, όπως είπαν διασώστες και αυτόπτες μάρτυρες.



Ο Δήμος Αθηναίων εξασφάλισε 2.12 εκ. ευρώ για έργα σε Εθνικό Κήπο-Φιλοπάππου

Τη χρηματοδότηση με 2,12 εκατομμύρια ευρώ έργων αποκατάστασης και ανάδειξης του Λόφου Φιλοπάππου και του Εθνικού Κήπου που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τα δύο αυτά ιστορικά τοπόσημα της πρωτεύουσας, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, εξασφάλισε από το Πράσινο Ταμείο ο Δήμος Αθηναίων.



Απίστευτο και όμως αληθινό:Μεγάλο αγριογούρουνο κόβει βόλτες στο κέντρο του Λουτρακίου

Μεγάλο αγριογούρουνο κόβει βόλτες στο κέντρο του Λουτρακίου

To μεγάλο αγριογούρονο εντοπίστηκε στο πάρκο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνθηκε προς την Καποδιστρίου, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr



Το Υπουργείο Εργασίας δημιουργεί το πάρκο ΑμεΑ

Τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτου, ιδιοκτησίας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο δήμο Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ ενέκρινε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, με απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

 



Λαμία: Άγριο ξύλο στην πλατεία Πάρκου

Συνέβη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου.
Άνδρας που φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, ξυλοφορτώθηκε από 3 ή 4 τσιγγάνους κοντά στα ουρητήρια της πλατείας.