Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

παριος



Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο: Καλό ταξίδι αδερφέ μου

Σε βαθιά θλίψη είναι βυθισμένος ο Γιάννης Πάριος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο τραγουδιστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στον «Πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου και αποκάλυψε πως το πρώτο τραγούδι που έγραψε, το είχε ερμηνεύσει ο Τόλης Βοσκόπουλος.



Παλαιολόγου – Πάριος: Κάνουν σχέδια γάμου;

Ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά ζευγάρι! Ο μεγάλος βάρδος του ελληνικού τραγουδιού και η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην σχέση τους. Αυτό έγινε το Πάσχα στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Μετά από τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις που επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση δεν άργησαν και οι φήμες για τον γάμο τους.



Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Ξανά μαζί μετά από αρκετό καιρό ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και το Γιάννη Πάριο που είναι μαζί ξανά μετά από  8 ολόκληρα χρόνια.



Πάριος - Παλαιολόγου: Είναι και πάλι μαζί;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γιάννης Πάριος είναι και πάλι μαζι!



Γιάννης Πάριος: Τα συγκινητικά λόγια για τους γονείς του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life, μιλά στον γιο του αποκαλώντας τον «άντρα μου», «φεγγάρι μου», «φως μου».

Είναι φως η οικογένειά του;