Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πάργα



Ένα από τα πιο ιδιαίτερα ελληνικά νησάκια

Μια γραφική και παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Πρέβεζας, μέσα στις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και την πλούσια ιστορική παράδοσή της, έχει και κάτι ακόμα ως κερασάκι στην τούρτα του φυσικού της κάλλους.



Πάργα: Νεκρή 33χρονη τουρίστρια - Έπεσε στο κενό από το Κάστρο

Μοιραία στάθηκε για μια νεαρή τουρίστρια από την Ολλανδία η περιήγηση στο Κάστρο της Πάργας το πρωί. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 33χρονη γυναίκα βρέθηκε στο κενό και έπεσε σε βράχια.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε αιμόφυρτη ένα ζευγάρι αλλοδαπών τουριστών, ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά παραθέριζε στην Πάργα τις τελευταίες μέρες μόνη της.



Τραγωδία στην Πάργα: Κυβερνήτης σκάφους ξεψύχησε εν πλω!

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό όταν ενημερώθηκε, ότι ο 76χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης σκάφους σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε 1 ν.μ. από τη νησίδα «ΠΑΝΑΓΙΑ» στην Πάργα, με δύο επιβαίνοντες, είχε χάσει τις αισθήσεις του.



Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Πάργα

Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:11 το πρωί της Τρίτης στην Πάργα. 

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάργας, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα 10 χιλιόμετρα. 

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Πρέβεζα.



Δαίδαλος:Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά, χαλάζι στην Πάργα

Ραγδαία είναι σήμερα η αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα στα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα περιμένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν την Πέμπτη 26/10. 



Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πρέβεζα: Έριξε χαλάζι στην Πάργα

Χαμηλό βαρομετρικό, ο «Δαίδαλος» θα επηρεάσει τη χώρα από σήμερα Δευτέρα μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/10. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και συγκεκριμένα το pamepreveza.gr,  στην Πρέβεζα βρέχει από νωρίς το πρωί καταρρακτωδώς, ενώ στην Πάργα έριξε μέχρι και χαλάζι.