Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Παρέμβαση εισαγγελέα



Βόμβα από το Ποτάμι για "πειραγμένα" αποτελέσματα στη φορολοταρία - Ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα

Υπαινιγμούς για τον τρόπο που διεξάγονται οι κληρώσεις της φορολοταρίας και για την "επιλογή" των νικητών αφήνει το Ποτάμι.

 



Παρέμβαση εισαγγελέα για το βακτήριο λεγιονέλλα στο «Παπαγεωργίου»

Τον ή τους υπεύθυνους αναζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, προκειμένου να αποδώσει ποινικές ευθύνες μετά την ανίχνευση του βακτηρίου λεγιονέλλα (Legionella) στο δίκτυο ύδρευσης του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».



Νεκρό 9χρονο αγόρι στα Καμμένα Βούρλα – Γιατί ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα οι γονείς

Την περασμένη Παρασκευή (21/7) παίζοντας μαζί με άλλα παιδιά στην πλατεία του χωριού το 9χρονο αγόρι που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Ανάβρα του δήμου Καμένων Βούρλων έπεσε με το ποδήλατό του.



Παρέμβαση εισαγγελέα για τα ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η επιστολή που υπογράφουν 471 φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με την οποία περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο campus του Ιδρύματος, όπου, σύμφωνα με τους ίδιους, «η παραβατικότητα και η βία έχει γίνει καθημερινότητα».



Πρέβεζα: Ανατροπή στην υπόθεση της 45χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη στον κήπο του σπιτιού της - Γιατί οι συγγενείς ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα.

 Tο γραφείο του Εισαγγελέα Πρέβεζας, με την παρουσία του δικηγόρου τους, επισκέφθηκαν το πρωί συγγενείς της άτυχης 45χρονης από το Καναλάκι που το πρωινό της Παρασκευής 16/6 βρέθηκε κρεμασμένη στον κήπο τους σπιτιού της.



Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πολάκη ζητά η ΠΟΕΔΗΝ

Την παρέμβαση των Εισαγγελέων Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και Ζακύνθου ζητούν με σχετική αναφορά τους τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, τόσο για τις - κατά παραβίαση του θεραπευτικού πρωτοκόλλου, όπως υποστηρίζουν - χειρουργικές επεμβάσεις σε 3 ασθενείς από τον ίδιο τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, όσο και για τις παλαιότερες περιπτώσεις με ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους ή υπέστησαν μετεγχειρη