Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Παραολυμπιονίκης



Η έκκληση παραολυμπιονίκη για το ποδήλατο που του έκλεψαν

Το ποδήλατο του παραολυμπιονίκη, Νίκου Παπαγγελή, κλάπηκε από αγνώστους, πριν από τέσσερις ημέρες στο Λαγονήσι, αφού πρώτα οι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο του.



Βαρύς ο πέλεκυς: Ποινή 16 ετών με αναστολή στον παραολυμπιονίκη για τη δολοφονία στο Μοσχάτο

Κάθειρξη 16 ετών με αναστολή επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο στον 40χρονο Βασίλη Τσαγκάρη, παραολυμπιονίκη κολύμβησης, για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου τον Μάρτιο του 2017 στο Μοσχάτο.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας ανάλογη εισαγγελική πρόταση, κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον αθλητή για τον φόνο του 47χρονου επιχειρηματία. 



Έγκλημα στο Μοσχάτο: Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του θύματος! «Με κλείδωσε και με έδεσε με χειροπέδες»

Ως έναν άνθρωπο βίαιο που είχε εμμονή μαζί της περιέγραψε τον πρώην σύζυγο της, Μ.Λ., τον ξενοδόχο που πέρσι τον Μάρτιο έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του παραολυμπιονίκη και ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ η Κ.Β. στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.



Αστυνομικός ξανά ο παραολυμπιονίκης Α. Τσαπατάκης

Μετά από 10 χρόνια ήρθε η δικαίωση για τον Αντώνη Τσαπατάκη και άλλον έναν αστυνομικό από τα Χανιά, οι οποίοι είχαν απολυθεί από το Σώμα καθώς πριν έρθει η μονιμοποίηση τους η μοίρα τους επιφύλαξε να μην είναι αρτιμελής.



Επιστράφηκαν οι κλεμμένες ρόδες στον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη!

Είχαν… φιλότιμο τελικά οι άγνωστοι που είχαν κλέψει την περασμένη Κυριακή τις ρόδες από το αυτοκίνητο του Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη από την πυλωτή της πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη όπου το είχε σταθμεύσει, καθώς του τις… επέστρεψαν!



Υπόνοιες για συνεργούς του Παραολυμπιονίκη αφήνει ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του άτυχου 47χρονου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.