Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



Τόκιο: Λεωφορείο χωρίς οδηγό παρέσυρε Παραολυμπιονίκη στο Ολυμπιακό Χωριό

Ένας τυφλός Παραολυμπιονίκης τραυματίστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό όταν τον παρέσυρε ένα ηλεκτρικό λεωφορείο χωρίς οδηγό.



Παραολυμπιακοί αγώνες: Όλοι πανηγυρίζουν για τον χρυσό Μιχαλεντζάκη

Ο 17χρονος Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι και επίσημα, μετά την τελετή απονομής, χρυσός Παραολυμπιονίκης. Οι πανηγυρισμοί των Ελλήνων στο χώρο πίσω από την μικτή ζώνη έχουν ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης,κάτοχος των 11 μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί.



Χρυσός ο Μιχαλεντζάκης!

Ο Μιχάλης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα της κατηγορίας S9!

O Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 59.27 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Ιταλός Φεντερίκο Μορλάτσι με 59.52, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Τάμας Σορς από την Ουγγαρία με 59.85.



Δεύτερο μετάλλιο για τον Πολυχρονίδη!

Ήταν αποφασισμένος να κατακτήσει και δεύτερο μετάλλιο και το πέτυχε! Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης εξασφάλισε το δεύτερο μετάλλιο στα μπότσια.

Ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων, στα ημιτελικά του ατομικού BC3 στο μπότσια, επικράτησε 4-1 του Κορεάτη Χαν Σου Κιμ και εξασφάλισε θέση στον τελικό, μαζί και ένα μετάλλιο.



Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Παύλος Μάμαλος «σήκωσε» το τρίτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ήρθε από τον Παύλο Μάμαλο. Πρόκειται συνολικά για το δέκατο μετάλλιο για τα εθνικά χρώματα στη φετινή διοργάνωση.



Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο: Πάει για το χρυσό μετάλλιο ο Τριανταφύλλου

Την είσοδό του στον τελικό της σπάθης Β' κατηγορίας εξασφάλισε ο Πάνος Τριανταφύλλου, μετά από έναν φοβερό ημιτελικό και σε λίγη ώρα θα παλέψει να φέρει το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.