Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

παραμεθοριου



Τι συμβαίνει με το επίδομα παραμεθορίου και το "δώρο" 4 ΗΕΕ

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την καταβολή των εκτός έδρας, εν είδει "επιδόματος παραμεθορίου" και "δώρου Χρστουγέννων".



Επίδομα Παραμεθορίου: Aμεση καταβολή 4 ΗΕΕ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΓΕΣ στο δημοσίευμα του Onalert.gr για την μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου και την άνιση μεταχείριση που επιφυλάσσει η πολιτεία στους στρατιωτικούς έναντι των άλλων δημοσίων υπαλλήλων. 



Τι θα γίνει με το Επίδομα Παραμεθορίου - Ο Δ. Βίτσας ανοίγει τα χαρτιά του

Προβληματική παραμένει η χορήγηση του λεγόμενου "επιδόματος παραμεθορίου", το οποίο ήταν προεκλογική δέσμευση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.



ΕΣΠΕΚΜ: Να δοθεί επίδομα παραμεθορίου σε όσους εργάζονται στα hotspots

Πρόταση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας  υπέβαλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα προσθήκης των στελεχών που υπηρετούν σε Μονάδες του Νομού Κιλκίς(σε πρώτη φάση), στην καταβολή Ημερών Εκτός Έδρας ως “Επίδομα Παραμεθορίου”, όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα στελέχη που υπηρετούν σε Έβρο και παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου.



ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης κατά των στρατιωτικών!

Η απάτη που ονομάζεται “επίδομα παραμεθορίου”  είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αντιμετώπισαν τους στρατιωτικούς.