Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παππά



Καμμένος – Παππάς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το διαστημικό πρόγραμμα

Τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν την προετοιμασία για το συντονισμό του έργου των δυο υπουργείων σε σχέση με την ανάπτυξη του ελληνικού διαστημικού προγράμματος και της συνέργειας με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.



Επίθεση Παππά στα μέσα ενημέρωσης

Με τα μέσα ενημέρωσης τα έβαλε για μια ακόμα φορά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, την ώρα που η ελληνική αποστολή βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο κ. Παππάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι προαποφασισμένα, «δίνοντας» μάλιστα και τους αντίστοιχους τίτλους.



Βενιζέλος: Ετοιμάζει ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα

Στη Βουλή φέρνει το θέμα με το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος



Face to face... συνάντηση Παππά - Πατούλη στην ορκωμοσία Τραμπ

Συνάντηση στο περιθώριο της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ είχαν ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Πατούλης που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, φορώντας γραβάτα -μια από τις σπάνιες φορές που το πράττει -συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη ο οποίος ήταν προσκεκλημένος για την ορκωμοσία του 45ου αμερικανού προέδρου.



Γκάφα μεγατόνων..."βάφτισαν" τον Νίκο Παππά απο ΣΥΡΙΖΑ σε Χ.Α.

Τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά μπέρδεψε το κανάλι της Βουλής, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Επικρατείας, «έπεσε», όπως συνηθίζεται κάρτα με το όνομα και την ιδιότητα του ομιλητή. Στην περίπτωση του Νίκου Παππά, όλα τα στοιχεία της κάρτας ήταν λάθος. 



Δεύτερο πραξικόπημα Παππά

Μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσει ο πολυδιαφημιζόμενος διαγωνισμός για της τηλεοπτικές άδειες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για να ρίξει "μαύρο" στα κανάλια που έμειναν χωρίς άδεια.