Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ



Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Με τη Μπάγερν Μονάχου τον συνδέει η Bild

Έκπληξη προκαλεί ρεπορτάζ της Bild, σύμφωνα με το οποίο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που δεν υπέγραψε στη Μπέτις τελικά είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Μπάγερν Μονάχου για την αμυντική γραμμή αφού ο Τόμας Τούχελ τον ξέρει καλά από τη συνεργασία τους στη Ντόρτμουντ και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.



Ο Παπασταθόπουλος έγινε ξανά πατέρας - Η φωτογραφία με τη γυναίκα του από το μαιευτήριο

Μεγάλες αλλαγές στη ζωή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς την ώρα που ο ίδιος φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και το Λονδίνο, η σύζυγός του έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος, με μία πολύ όμορφη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.



Παπασταθόπουλος: Θέλει χρόνο με Έμερι η Άρσεναλ

Για τη μεγάλη αλλαγή από την εποχή του Βενγκέρ σε αυτή της νέας φιλοσοφίας και ανάγκης για αφομοίωση των ιδεών του Ουνάι Έμερι μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι η τετράδα της Premier League και γιατί όχι, ένας ευρωπαϊκός τελικός.



«Ο Σωκράτης ήταν ο καλύτερος αμυντικός της Άρσεναλ» αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ

Μπορεί η Αρσεναλ να γνώρισε την ήττα (0-2) από την Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της Premier League, όμως αγγλικά δημοσιεύματα παραδέχθηκαν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας του Ουνάι Έμερι.



Μόνο οι υπογραφές μένουν για την μεταγραφή-ρεκόρ για Έλληνα του Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ

Μόνο η υπογραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απομένει για την μετακίνηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού στην Άρσεναλ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία της Ντόρτμουντ με την ομάδα του Λονδίνου.



Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος την εβδομάδα που διανύουμε θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια.