Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

παπακωνσταντινου



Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τα ευτράπελα στην καριέρα του και την Ελένη Ράντου

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο One Channel. Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, στις ταβέρνες που τραγουδούσε, αλλά και στις αστείες στιγμές της καριέρας του.

Φυσικά κατά τη διάρκεια της κουβέντας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σύζυγό του, Ελένη Ράντου, την οποία και… πολιόρκησε.



Στο ίδιο πάνελ για Ξαφά Γεωργιάδης και Παπακωνσταντίνου

Στο πολιτικό στερέωμα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, όλα μπορούν να συμβούν.  
Κι ένα από αυτά θα λάβει χώρα την επόμενη Τετάρτη το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο της για το δημόσιο χρέος η Μιράντα  Ξαφά, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. 



Παπακωνσταντίνου: Για το ποιος ήθελε το ΔΝΤ, ρωτήστε τη Μέρκελ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ζωντανά στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο «τσάρος» της οικονομίας την περίοδο πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα γινόμασταν... βομβιστές αυτοκτονίας αν λέγαμε «όχι» στο πρώτο μνημόνιο.



Εχετε δει την κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου; (Φωτό)

Σε μια από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Ράντου και την κόρη της, Νικολέτα.

Οι δυο τους παρακολούθησαν την παράσταση «Νίκη» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε θεατρική διασκευή Σταμάτη Φασουλή – Γιώργου Λύρα.



"Πρώτα οι γερμανικές εκλογές, μετά το χρέος"

Στη Λάρισα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να παρουσιάσει το βιβλίο με τίτλο «Game Over - η αλήθεια για την κρίση».

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της παρουσίασης μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά για το χρέος και τρόπο διαχείρισης του θέματος από τη κυβέρνηση.



Ο Παπακωνσταντίνου στην Zeit: Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος για την Ελλάδα

Η γερμανική εφημερίδα Die Ζeit φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση, συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Στην ερώτηση πως θα περιέγραφε την κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα απαντά: