Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

παπαχριστοπουλος



Παραδοχή Παπαχριστόπουλου: Έπρεπε να είχαμε κάνει εμείς ό,τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης

Την επιτυχία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παραδέχτηκε αν μη τι άλλο σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Status 107,7 της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος.



Θρίλερ για μία έδρα! Ένσταση ο Κουρουμπλής

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου: Παναγιώτης Κουρουμπλής ή Θανάσης Παπαχριστόπουλος;

Οι δυο τους έδωσαν μια «σκληρή» μάχη, με την διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να ανέρχεται διαρκώς σε ελάχιστες ψήφους και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!



Τοσουνίδης: Να παραδώσει ο Παπαχριστόπουλος την έδρα του στους ΑΝΕΛ

Να επιστρέψει την έδρα τους στους ΑΝΕΛ κάλεσε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο πρώην κόμμα της συγκυβέρνησης, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι βουλευτές του Πάνου Καμμένου μια πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής.



Μυθική σέλφι Παπαχριστόπουλου - Έβγαλε καινούρια σέλφη στη Βουλή

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ (ως την Παρασκευή κατά δήλωσή του) αλλά οσονούπω ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, «ξαναχτύπησε».

Οχι με κάποια πολιτική πρωτοβουλία ή παρέμβαση, αλλά με φωτογραφίες του μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

Η παρακάτω φωτογραφία, από παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής, είχε γίνει viral καθώς έβγαζε σέλφι με το μαλλί ανακατεμένο.



Παπαχριστόπουλος: Παραιτούμαι από βουλευτής

Με σχετική δήλωση του ο βουλευτής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», την παραίτηση του σημειώνοντας επιπλέον ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Αλ. Τσίπρα.



Παπαχριστόπουλος:Δεν ήθελα να διαλύσω εγώ τους ΑΝΕΛ

Τη δική του εξήγηση για τον λόγο που αποφάσισε να μεταθέσει την παραίτησή του, δίνοντας παράταση ζωής στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, έδωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωνε πως θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά αποφάσισε να καθυστερήσει αυτή την κίνησή του.